[PRESSMEDDELANDE] REGERINGENS DÅLIGA SKÅDESPEL VISAR DEN SVENSKA STATENS SANNA ISLAMFIENTLIGA ANSIKTE

PRESSMEDDELANDE
REGERINGENS DÅLIGA SKÅDESPEL VISAR DEN SVENSKA STATENS SANNA ISLAMFIENTLIGA ANSIKTE


Än idag bränns Koranen flitigt på gatorna i Sverige. Regeringen meddelar att hoten mot Sverige har ökat och säkerhetspolisen höjer terrorhotnivån från 3 till 4. Regeringen försöker kontrollera läget genom att bjuda in muslimska representanter, föra samtal med andra stater och sända budskap till landets muslimer. Statsministern deltog i SVTs agenda i helgen för att kommentera hotläget efter koranbränningarna och meddelade att den som inte accepterar ”islamkritik” är i fel land. Även vice statsministern kommenterade läget i sitt sommartal där hon sa att en tolkning av islam som inte accepterar koranbränningar inte har en plats i Sverige och där hon dessutom uppmanade muslimer att ”vända andra kinden till”.

Den svenska staten har, med skiftande regeringar, på olika sätt försökt bryta ner muslimer i hopp om att assimilera dem och utradera deras islamiska identitet. Allt från kidnappning av barn, nedstängning av muslimska skolor, slöjförbud och hedersförtryck till koranbränning är olika uttrycksformer för det.

Regeringen insisterar på att det är lagligt att bränna koranen men försöker på samma gång sända ett budskap till omvärlden att Sverige inte är ett islamfientligt land. Samma regering som samarbetar med Sverigedemokraterna som ständigt hetsar mot Islam, profeten, koranen och muslimer. Statsministern, Ulf Kristersson, kallade Richard Jomshofs motbjudande angrepp på profeten Mohammad (saw), där han bl.a. kallar profeten för rövare, krigsherre och massmördare för ”islamkritik” i agenda under söndagskvällen. I samma inslag hade han ett meddelande till muslimerna: ”den som inte kan acceptera det bor i fel land”.

Även vice statsminister, Ebba Busch, hade ett liknande budskap till muslimerna i sitt sommartal där hon uppmanade muslimer att vända andra kinden till och att den typen av Islam som inte kan acceptera koranbränningar inte har en plats i Sverige.

Deras budskap är klart; den sekulära islam är välkommen i Sverige och muslimer som ger avkall på sina islamiska värderingar är välkomna medan de som väljer att hålla fast vid Islam är ”islamister” som inte har en plats i Sverige. Det är solklart att tillåtelsen av koranbränningar är för att normalisera och tvinga muslimerna att acceptera hån mot sin tro och tvinga dem att hålla yttrandefriheten över Islam. Den svenska regeringen är onekligen en islamfientlig regering och bedriver en islamfientlig politik.

Det regeringen, med statsministern och hans ställföreträdare i spetsen, misslyckas med att förstå är att våra värderingar inte är till salu som deras är. Muslimer har aldrig och kommer aldrig att överge de islamiska värderingarna som västerländska politiker gör när de undergräver sina egna demokratiska principer i kriget mot Islam. Västerländska regeringar, friheternas fanbärare, inklusive den svenska, bedriver en åsiktstyranni som söker att kriminalisera en del uppfattningar som famlar utanför ramen för sekularismen. Det ligger inte i muslimernas natur att falla på knä eller vända andra kinden till vid motgångar. I över ett sekel har muslimer utsatts för alla former av förtryck och än idag står muslimerna rakryggade och håller kärt om varenda detalj av Islam. Islam har till skillnad från kristendomen och judendomen vägrat vända andra kinden till inför sekularismens våldsamma framtåg för att avpolitisera och sekularisera den. Det är den verkliga anledningen bakom kriget mot islam.

I det sammanhanget kommer Carl B Hamiltons, dåvarande riksdagsledamoten för det tredje regeringspartiet, uttalande där han säger att gränsen går om angreppen skulle vara mot judar.

Kriget mot islam önskar utplåna Islam men de vet att de är svagare än att lyckas med det. Därför försöker de istället sekularisera islam och utradera dess politiska delarna som khilafah (kalifat), jihad och sharia.

Regeringens hopplösa försök att sända en islamvänlig bild till omvärlden är dömt till misslyckande eftersom muslimerna kan se igenom deras hyckleri. Muslimska representerar som accepterar inbjudan från regeringen går endast regeringens ärende. Regeringen bjuder inte in muslimska representerar för att höra deras åsikter eller lösa problemet, de gör det endast för att utnyttja dem för att lura omvärlden att de inte har problem med muslimer och endast har problem med extrema muslimer. Dessa hopplösa försök lurar ingen längre och muslimerna kan se igenom det. Hemligheten bakom muslimernas tålamod och hållfasthet är vår starka tillit till Islams värderingar oövervinnerliga värderingar och framförallt vår bergfasta iman på Allah och att Han ger segern till sina trofasta tjänare, den segern är sannerligen inom räckhåll nu när den kapitalistiska ideologin grävt sin egen grav.

Hizb ut-Tahrir Sverige
Mediekontoret

08 safar 1445 e.H.
24 augusti 2023 e.Kr.